Time to go bananas!

Det extraordinära bandet har varit osynligt nästan obekvämt länge nu, men av goda själ visar det sig! Föreställningen som under våren 2017 spelades in i Konserthallen i Eskilstuna kommer visas upp på biografer under hösten 2017.

Nu har det äntligen blivit dags för Electric Banana Bands unika familjeföreställning på Folkets Hus och Parkers biografer runtom i Sverige. Här hittar du alla biografer där denna fantastiska föreställning kommer spela live. Är inte din lokala biograf med? Sura inte för det, saknar du utbud på din ort kan du påverka via direktkontakt.

Den 30 september smäller det, ta med alla nära och kära och digga det djuriskt coola bandet då de blir förstärkta av Eskilstuna Symfoniorkester. Det kommer bli en fartfylld konsert samt en del klassiska sketcher från det legendariska paret Trazan och Banarne.

Missa inte denna chans!